Kérdése van? Hívjon minket! +36-56-424-455

Blog

Irány a szabadba, de téli katonai ruházatban!

2023.01.19 09:42
Irány a szabadba, de téli katonai ruházatban!

A hűvösebb, fagyosabb, csapadékosabb idő beköszöntével sem kell feltétlen száműznünk magunkat a négy fal közé. A különféle téli outdoor tevékenységek is élvezhetőek ilyenkor is, csupán megfelelő réteges vagy vastag ruházat kérdése az egész. Military boltunkat gyakorta látogatják olyanok, akik télen sem mondanak le a szabadtéri kikapcsolódásról, és egyáltalán nem riasztja vissza őket, ha röpködnek a mínuszok, esetleg csapadékosabbra, nyirkosabbra fordul az időjárás. Ők azok, akik maximálisan hisznek abban – főleg, mert már megtapasztalták –, hogy egy strapabíró, minőségi katonai ruházatban (ami a mozgásukban sem korlátozza őket) lehet téli outdoor tevékenységeket végezni.

Outdoor tevékenységek, amelyekhez megfelelő öltözetet is találhat a military boltban:

• Kirándulás, túrázás

Nincsen párja egy téli havas táj látványának, ráadásul az immunrendszerünket is remekül edzhetjük azzal, ha néhanapján a fűtött szoba helyett a téli természetet választjuk. Téli természetjáráshoz például többféle kivitelben kapható katonai bakancsot ajánlunk.

• Vadászat

Melyik profi vagy amatőr vadász ne álmodozna egy téli vaddisznóvadászatról? A téli vadászszezonra fontos beszerezni minél több meleg, kényelmes thermo ruhát.

• Paintball

Nem kell a paintball puskát a szekrény mélyére száműzni, mert rengeteg pálya tart nyitva télen is. Öltözzön rétegesen, mert bár paintballozás közben könnyen kimelegedhet, könnyebben meg is fázhat! A meleg sapka és a sál itt is a kötelező felszerelés része csak úgy, mint a taktikai kesztyű.