Kérdése van? Hívjon minket! +36-56-424-455

Blog

Bemutatjuk | CRKT kések

2022.01.05 12:16
Bemutatjuk | CRKT kések

 

 

A Columbia River Knife and Tool-t (CRKT) Rod Bremer alapította 1994-ben Oregonban, és a következő években a világ egyik legismertebb késmárkája lett. 

A CRKT funkcionális sport-, munka- és professzionális kések, valamint mindennapi használatra szánt eszközök széles választékát kínálja, amelyek abszolút praktikusak a robusztusságuknak és a felhasznált anyagoknak köszönhetően. A kreativitásuknak köszönhetően a CRKT tervezői rendszeresen inspirálják az ügyfeleket egy sor kivételes újítással és szabadalommal, mint például a különösen biztonságos zárszerkezetekkel, mint a FireSafe rendszer, vagy az új nyitást segítő eszközökkel, mint az OutBurst Assist.

Az amerikai cég 1997-es, nagy áttörését jelentő K.I.S.S. (Keep It Super Simple) zsebkését Ed Halligan tervezte, és nagyon rövid időn belül bestseller lett. Kompakt, megfizethető és innovatív modell, amely mind a mai napig kapható (01CR100).

A CRKT évek óta a legnevesebb késkészítőkkel és tervezőkkel dolgozik együtt, így téve lehetővé, hogy minden késrajongó megfizethető áron élvezhesse a legújabb egyedi kialakításokat. A nemzetközi tervezők listája változatos és hosszú, Ken Oniontól, Kit Carsontól, James Williamstől és Jesper Voxnæstől egészen Liong Mah-ig terjed.

Böngészd végig a Böker honlapján ide kattintva az elérhető modelleket és kérj árajánlatot tőlünk emailben a neked tetsző modell(ek)re. Kb 2 héten belül már kézhez is veheted.

Katonai felszerelések Reintex katonai felszerelések Reintex military shop