Üzletünk 2024 július 15-július 28-ig zárva tart.

Nyitás: július 29 (hétfő)

Csomagot július 11-én küldünk ki utoljára, az ezt követően beérkező rendeléseket csak július 29-től tudjuk feldolgozni.
Kérdése van? Hívjon minket! +36-56-424-455

Bakancsok

Akár katonai alkalmazásról, vadászatról vagy akár csak túrázásról van szó, a profi bakancsok elengedhetetlen kellékei a nehezebb terepen való mozgásnak. A kínálatunkban megtalálható különböző katonai, taktikai és egyéb bakancsok magukban egyesítik a profi lábbelik legfontosabb tulajdonságait, így egyszerre tartósak, kényelmesek, ellenállnak az időjárásnak, segítik a terepen való mozgást, valamint biztosítanak kellő védelmet a láb számára az esetleges sérülésekkel szemben. Tekintse meg military shopunk kínálatát, és kérdéseivel forduljon munkatársainkhoz!


21termék
21termék

Katonai bakancsok a nehéz terepen való mozgáshoz

Ha katonai bakancsra gondolunk, valószínűleg egyből hadgyakorlatok és harci helyzetek jutnak eszünkbe, pedig a különböző katonai bakancsokat számos területen használják. A fegyveres alakulatok mellett olyan túrázók számára is kedvelt kiegészítőt jelenthetnek, akik hosszabb időt tartózkodnak nehéz időjárási körülmények között, és olyan terepen mozognak, amelyhez speciális lábbeli szükséges. A taktikai vagy katonai bakancsok zord körülmények között is kiváló védelmet és kényelmes viseletet biztosítanak a lábaknak.

Tartós kivitelű bakancsok

Legyen szó Magnum, Mil-Tec, Gurkha vagy más márkájú bakancsokról, a kínálatunkban megtalálható termékek strapabíró anyagokból készülnek, így rendkívüli tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Akár nedves vagy poros talajon használná őket, akár olyan területen dolgozik, ahol magas a fizikai behatások, ütések kockázata, bakancsaink tökéletes védelmet nyújtanak. Termékeink talpa támogatást nyújt a lábaknak, és lehetővé teszi a nehezebb terepen való gyors haladást is.

Kényelem nehéz fizikai munka során

A katonai bakancsok egyik legfontosabb előnye, hogy viszontagságos időjárási körülmények és hosszú időn át tartó használat esetén is kényelmes viseletet jelentenek. A bakancsok párnázott bélése csökkenti a súrlódásokat, így hétköznapi cipőkhöz képest hosszabb időn keresztül is viselhetők anélkül, hogy használója fájdalmat vagy kényelmetlenséget érezne.

Védelem a sérülésekkel szemben katonai bakancsokkal

A profi katonai bakancsok mindemellett olyan talppal és vastag felsőrésszel vannak ellátva, ami lehetővé teszi, hogy huzamosabb időn keresztül való használat esetén is megfelelő védelmet nyújtsanak. A bakancsok magas, megerősített szára még egy-egy rossz lépés vagy megcsúszás esetén is megvédi a bokát a kificamodástól, míg a merev talp bármilyen talaj esetén erős, csúszásmentes tapadást biztosít.

Segítenek megelőzni a hosszú távú lábproblémákat

A bokák és a talp védelme nem csupán az esetleges sérülésektől képesek megóvni a lábakat, de segítenek megelőzni a hosszú távú lábproblémák kialakulását akár sarok vagy más ízületi fájdalomról van szó. Éppen ezért minél nagyobb fizikai igénybevételnek tesszük ki lábainkat, annál fontosabb a magas minőségű lábbelik használata.

Válassza Ön is termékeinket!

Szűrés
Szín
Méretek
Ár
 (Ft)
4 300 Ft - 74 300 Ft
Termék státusza