Kérdése van? Hívjon minket! +36-56-424-455

Ruházat

Egy komoly túrához, vadászathoz vagy hosszabb távú természetjáráshoz olyan komoly felszerelésre van szükség, amit csak a katonai ruházat biztosíthat. A katonai pólókat, ingeket, pulóvereket, kabátokat, öveket, bakancsokat, kesztyűket vagy más kiegészítőket úgy fejlesztették ki, hogy még a legnehezebb körülmények között is megállják a helyüket. Legyen szó esőről, téli hidegről vagy éppen csúszós terepről, a kínálatunkban megtalálható ruházatok hasznos kiegészítőül fognak szolgálni a nehéz helyzetekben. Válassza Ön is webáruházunk praktikus, hosszan tartó katonai ruházati termékeit!

Katonai ruházat – minőség mindenek felett

Függetlenül attól, hogy a harctéren, a gyakorló pályán, az erdő mélyén vagy egy tó partján viseli majd terepszínű katonai ruházatát, lényeges szempont, hogy öltözékét az aktuális időjárási viszonyokhoz és tevékenységi köréhez igazítsa. Abban az esetben, ha foglalkozása vagy hobbija megkívánja a speciális, strapabíró, vízálló katonai ruházatot, fontos, hogy lehetőleg tudatosan válasszon. Célszerű kerülnie a silány minőségű katonai ruházatot még akkor is, ha adott esetben ezeknek az ára sokkal csalogatóbb. Tekintsen megvásárolni kívánt katonai ruházatára úgy, mint hosszútávú befektetésre, ami évek múltán is jó döntésnek bizonyul majd. A minőségi katonai ruházatok egyik fő ismérve, hogy azok extrém körülmények között, nagy igénybevétel és megerőltető fizikai tevékenység mellett is hosszú évekig újszerűek maradnak így, ha igazán minőségi egy katonai mellény vagy egy terepbakancs, azt garantáltan nem kell évről-évre cserélgetnie. Webshopunk nagy előnye, hogy nálunk neves márkák, első osztályú termékeit találja kiváló ár-érték arányban, így érdemes kínálatunkról választania.

Miért terepszínű a katonai ruházat?

A katonai álcázás az I. világháború óta bevett módszer, egyfajta katonai technika, ami a vizuális megtévesztésen alapul. És hogy miért fekete, barna, zöld és szürke árnyalatokból tevődik össze az úgynevezett terepszín? A katonai ruházatok jellegzetessége ez a színösszeállítás, a terepminta, ami a környezetbe való beolvadást, a bizonyos helyezetekben való „láthatatlanságot” segíti elő. Ez nem csak az ellenfél megtévesztésénél jön jól, de vadászat alkalmával is, amikor szeretnénk minél észrevétlenebbek maradni a nagy vad előtt.

A terepszín változatossága különféle álcázási mintákkal idomul egy-egy adott környezethez, így készletünkön megtalálhatóak a klasszikus woodland, a multicam, a navy, a tiger stripe, az urban, a vegetato terepszín-összeállítású ruhák, kiegészítők is. Fedezze fel változatos termékpalettánkat, és adja le rendelését online, gyorsan, egyszerűen pár lépésben! Többféle fizetési opció közül is választhat.

Szűrés