Kérdése van? Hívjon minket! +36-56-424-455

M-Tramp vadászkés 4T102, szürke
M-Tramp vadászkés 4T102, szürke
21 350 Ft / db

M-Tramp vadászkés 4T102, szürke

M-Tramp vadászkés 4T102, szürke
M-Tramp vadászkés 4T102, szürke

Fedezd fel a vadászat új dimenzióját az M-Tramp 4T102 vadászkéssel! Ez a robosztus kialakítású egyélű álfokéles kés kiváló választás minden vadász számára, akik igénylik a megbízhatóságot és a hatékonyságot a vadászat során.

 

Anyagösszetétel
acél, műanyag
Raktáron
21 350 Ft / db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A 4T102 vadászkés szürke micarta markolata nemcsak kivételesen strapabíró, hanem esztétikus megjelenést is kölcsönöz az eszköznek. A késhez tartozó kydex tok és az övbújtató gyöngyvászon rávarrt patentos biztosítóval könnyű hordozhatóságot és biztonságot biztosít.

A penge anyaga 3CR14 rozsdamentes acél, ami garantálja a tartósságot és az éles vágást hosszú távon is. A teljes hossza 29 cm, míg a penge hossza 15,5 cm, így ezzel a késsel biztosítva van a hatékony vadászat és a pontos munkavégzés.

 

A 3CR14 egy rozsdamentes acél, amely gyakran használatos konyhai eszközök, kések és egyéb háztartási termékek gyártásához. Ez az acélötvözet tartalmaz krómot és kis mennyiségű szén-, kén- és foszfor-tartalmat is. A "3" az acél összetételére utaló osztályozását jelzi, ami azt jelenti, hogy ez az ötvözet 13%-nyi krómot tartalmaz. A "CR" az angol "Chromium" (króm) szót rövidíti, míg a "14" a króm százalékos arányát jelöli az összetételben.

A króm hozzáadása az acélhez azért fontos, mert a krómréteg kialakítja az acél felszínén a paszt álló oxidszintet, amely védi az acélt a korróziótól és a rozsdától. Ezáltal a 3CR14 rozsdamentes acél jó ellenálló képességgel rendelkezik a nedvességgel és a korrózióval szemben, ami ideálissá teszi konyhai és más háztartási felhasználásra. Általában könnyen fenhető és élezhető, ami szintén előnyös tulajdonság.

A Kydex egy márkanevet jelöl, amely egy speciális típusú thermoformálható műanyagot jelent. A Kydex nevű anyag gyakran használatos kés- és fegyvertokok, valamint egyéb kemény műanyag alkatrészek gyártásához.

A Kydex tokokat általában úgy készítik, hogy a Kydex műanyagot forró állapotban alakítják ki egy formába, amely megfelel a benne tárolandó tárgynak, például egy késpengének vagy egy fegyvernek. Miután a műanyag megkeményedett és rögzült az adott formában, a tok készen áll a használatra.

A Kydex tokok nagyon tartósak és ellenállók, ami ideálissá teszi őket kültéri tevékenységekhez, mint például a vadászat vagy a túrázás. Emellett a Kydex anyag könnyen tisztítható és ellenáll a nedvességnek és az elemi hatásoknak is. Gyakran választják ezeket a tokokat a strapabíró kialakításuk és a megbízható tárolásuk miatt.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, szerezd be az M-Tramp 4T102 vadászkést még ma, és fedezd fel a vadon szépségeit a legmegbízhatóbb felszereléssel!

Adatok
Szín
szürke
Árukód
82119200
Származási ország
Kína
Cikkszám
VGS00910
Hasonló termékek