Üzletünk 2024 július 15-július 28-ig zárva tart.

Nyitás: július 29 (hétfő)

Csomagot július 11-én küldünk ki utoljára, az ezt követően beérkező rendeléseket csak július 29-től tudjuk feldolgozni.
Kérdése van? Hívjon minket! +36-56-424-455

M-Tramp Suomi horgászkés
M-Tramp Suomi horgászkés
2 600 Ft / db

M-Tramp Suomi horgászkés

M-Tramp Suomi horgászkés
M-Tramp Suomi horgászkés

Fedezd fel a horgászat új dimenzióját az M-Tramp Suomi horgászkéssel! Ez a könnyed fogású és sokoldalú kés tökéletes kiegészítője lesz minden horgász kalandjának, legyen szó vízparti pihenésről vagy komolyabb fogásokról.

 

Cikkszám
VGS00894
Raktáron
2 600 Ft / db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Suomi horgászkés kék-fekete markolata azonnal megragadja a figyelmet és kiemeli az eszköz stílusát. A rozsdamentes acél pengéje fényes polírozással büszkélkedik, ami nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz, hanem hosszú távon is garantálja a korrózió és a kopás elleni védelmet.

Ez a sokoldalú darab minden horgász igényeit kielégíti, és ideális választás mindennapi használatra is. A késhez tartozó fekete övre helyezhető tok lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen, miközben kényelmesen hordozhatod magaddal.

A kés teljes hossza 22 cm, míg a penge hossza 10 cm, súlya pedig mindössze 103,4 gramm. Ez azt jelenti, hogy könnyedén és kényelmesen használhatod bármilyen körülmények között.

A rozsdamentes acél anyagú pengének átlagos keménysége 54-56 HRC, ami azt jelenti, hogy könnyen élezhető és fenhető, így mindig éles marad a vágás.

 

 HRC = rockwell keménység mérés szerinti érték
A Rockwell-keménység egy fontos mérőszám az anyagok keménységének meghatározásában. Általában a gyártók megadják az anyagok Rockwell-keménységi értékét, hogy segítsenek a vásárlóknak az anyagok teljesítményének és tartósságának megbecsülésében. A magasabb Rockwell-keménységi értékek általában azt jelzik, hogy az anyag keményebb és ellenállóbb a mechanikai behatásokkal szemben, míg alacsonyabb értékek esetén az anyag puha és kevésbé ellenálló lehet.

 

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, szerezd be az M-Tramp Suomi horgászkést még ma, és élvezd a horgászat minden pillanatát a legjobb felszereléssel!

Adatok
Szín
kék
Árukód
82119200
Származási ország
Kína
Cikkszám
VGS00894
Hasonló termékek