Kérdése van? Hívjon minket! +36-56-424-455

M-Tramp Nature vadászkés
M-Tramp Nature vadászkés
3 000 Ft / db

M-Tramp Nature vadászkés

M-Tramp Nature vadászkés
M-Tramp Nature vadászkés

A Nature vadászkés zöld markolata azonnal felkelti az érdeklődést és kiemeli az eszköz stílusát. A rozsdamentes acél pengéje fényes polírozással büszkélkedik, ami nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz, hanem hosszú távon is garantálja a korrózió és a kopás elleni védelmet.

 

Raktáron
3 000 Ft / db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Ez a sokoldalú darab minden vadász igényeit kielégíti, és ideális választás mindennapi használatra is. A késhez tartozó fekete övre helyezhető tok lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen, miközben kényelmesen hordozhatod magaddal.

A kés teljes hossza 23,5 cm, míg a penge hossza 11,5 cm, súlya pedig mindössze 150 gramm. Ez azt jelenti, hogy könnyedén és kényelmesen használhatod bármilyen körülmények között.

A rozsdamentes acél anyag biztosítja a kés tartósságát és könnyű kezelhetőségét, míg átlagos keménysége 54-56 HRC, ami azt jelenti, hogy könnyen élezhető és fenhető.

HRC = rockwell keménység mérés szerinti érték
A Rockwell-keménység egy fontos mérőszám az anyagok keménységének meghatározásában. Általában a gyártók megadják az anyagok Rockwell-keménységi értékét, hogy segítsenek a vásárlóknak az anyagok teljesítményének és tartósságának megbecsülésében. A magasabb Rockwell-keménységi értékek általában azt jelzik, hogy az anyag keményebb és ellenállóbb a mechanikai behatásokkal szemben, míg alacsonyabb értékek esetén az anyag puha és kevésbé ellenálló lehet.

 

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, szerezd be az M-Tramp Nature vadászkést még ma, és fedezd fel a természet szépségeit a legjobb felszereléssel!

Adatok
Szín
zöld
Árukód
82119200
Származási ország
Kína
Cikkszám
VGS00893
Hasonló termékek