Kérdése van? Hívjon minket! +36-56-424-455

M-Tramp Mika horgászkés
M-Tramp Mika horgászkés
3 000 Ft / db

M-Tramp Mika horgászkés

M-Tramp Mika horgászkés
M-Tramp Mika horgászkés

Fedezd fel a tökéletes kiegészítőt horgászatodhoz - az M-Tramp Mika horgászkést. Ez a könnyed fogású kés nem csupán a praktikumot képviseli, hanem stílusos kiegészítővé teszi horgászfelszerelésedet.

 

Raktáron
3 000 Ft / db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A M-Tramp Mika horgászkés egyedülálló kék-fekete markolata kiemeli a kés eleganciáját és tartósságát. A rozsdamentes acél pengéje fényes polírozással büszkélkedik, ami nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz, hanem hosszú távon is ellenáll a kopásnak és a korróziónak.

Ez a sokoldalú kés minden horgász számára ideális választás, hiszen könnyedén használható bármilyen körülmények között. Az M-Tramp Mika kés mellé egy övre helyezhető tok is jár, amely lehetővé teszi számodra, hogy mindig kéznél legyen, miközben szabadon mozogsz a vízparton.

A kés teljes hossza 23,5 cm, míg a penge hossza 11 cm. Annak érdekében, hogy kényelmesen viselhesd magaddal, mindössze 130 gramm a súlya. A rozsdamentes acél anyag biztosítja a kés tartósságát és könnyű kezelhetőségét, míg átlagos keménysége 54-56 HRC, ami azt jelenti, hogy könnyen élezhető és fenhető.

 

HRC = rockwell keménység mérés szerinti érték 

A Rockwell-keménység egy fontos mérőszám az anyagok keménységének meghatározásában. Általában a gyártók megadják az anyagok Rockwell-keménységi értékét, hogy segítsenek a vásárlóknak az anyagok teljesítményének és tartósságának megbecsülésében. A magasabb Rockwell-keménységi értékek általában azt jelzik, hogy az anyag keményebb és ellenállóbb a mechanikai behatásokkal szemben, míg alacsonyabb értékek esetén az anyag puha és kevésbé ellenálló lehet. 

 

Szerezd meg az M-Tramp Mika horgászkést még ma, és élvezd a horgászat minden pillanatát a legjobb felszereléssel!

Adatok
Szín
kék
Árukód
82119200
Származási ország
Kína
Cikkszám
VGS00890
Hasonló termékek