Üzletünk 2024 július 15-július 28-ig zárva tart.

Nyitás: július 29 (hétfő)

Csomagot július 11-én küldünk ki utoljára, az ezt követően beérkező rendeléseket csak július 29-től tudjuk feldolgozni.
Kérdése van? Hívjon minket! +36-56-424-455

M-Tramp MOLLE kulacs evőcsészével, fekete
M-Tramp MOLLE kulacs evőcsészével, fekete
6 350 Ft / db

M-Tramp MOLLE kulacs evőcsészével, fekete

M-Tramp MOLLE kulacs evőcsészével, fekete
M-Tramp MOLLE kulacs evőcsészével, fekete

Az USA Típusú M-TRAMP MOLLE Műanyag Kulacs (fekete) egy kiváló minőségű, az amerikai hadseregben használt kulacsra emlékeztető termék, melyet kényelmes és praktikus gyöngyvászon, valamint műszőrme béléses tokba helyeztek. A kulacs tokja nedvesített állapotban a párolgás révén hűti a kulacs tartalmát, így mindig friss és hideg italokhoz juthat hosszabb túrák vagy kempingezések során.

Cikkszám
VGS01188
Raktáron
6 350 Ft / db
Részletek

Az űrtartalma 0,9 liter, így elegendő folyadékot tárolhat benne az egész napos aktivitásokhoz. Kompakt és könnyen hordozható méretének köszönhetően ideális választás túrázóknak, kempingezőknek és mindenki számára, aki aktív életmódot folytat.

Ez a kulacs rendkívül strapabíró és tartós, így hosszú éveken át megbízható társa lehet minden kalandnak és küldetésnek. Ne hagyja ki az USA Típusú Műanyag Kulacsot, hogy mindig friss és hideg italokkal legyen ellátva, bárhol is járjon!

 

A MOLLE (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) rendszer egy népszerű felszerelési rendszer, amelyet katonai és rendvédelmi szervezetek használnak világszerte. Ez egy moduláris rendszer, amely lehetővé teszi a különböző felszerelési elemek, például táskák, tokok, pántok stb. könnyű csatlakoztatását és testre szabását.

A MOLLE rendszer alapját PALS (Pouch Attachment Ladder System) nevű hevedersorozat képezi, amelyekre a kiegészítők rögzíthetők. Ezek a hevederek általában vízszintesen helyezkednek el a felszerelésen, és lehetővé teszik a MOLLE-kompatibilis kiegészítők, például táskák és tokok csatlakoztatását.

A MOLLE rendszer előnye, hogy nagyon sokféle felszerelési elemet lehet hozzá csatlakoztatni, és könnyen testreszabható a felhasználó igényei szerint. Az övre vagy táskára való rögzítéshez különféle MOLLE-kompatibilis klipszek, hevederek és rögzítők állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a felszerelés könnyű és biztonságos csatlakoztatását. Sok modern táska és felszerelés MOLLE-kompatibilis kialakítással rendelkezik, hogy a felhasználók számára rugalmasan testre lehessen szabni a felszerelésüket.

 

Tok anyagösszetétele: 100% poliészter

Kulacs anyagösszetétele: 100% poliuretán

Kulacs tisztítása:

  1. Használat előtt legalább háromszor öblítse át alaposan tiszta vízzel!
  2. Használat után langyos, mosószeres vízzel mossa el!
  3. Ne tároljon savas italokat vagy alkoholt benne hosszabb ideig!
Adatok
Szín
fekete
Árukód
39233010
Származási ország
Kína
Cikkszám
VGS01188
Hasonló termékek