Kérdése van? Hívjon minket! +36-56-424-455

M-Tramp Green Frog vadászkés
M-Tramp Green Frog vadászkés
2 600 Ft / db

M-Tramp Green Frog vadászkés

M-Tramp Green Frog vadászkés
M-Tramp Green Frog vadászkés

Fedezd fel a vadon rejtett kincseit az M-Tramp Green Frog vadászkéssel! Ez a könnyed fogású, sokoldalú kés ideális társ minden vadász számára, legyen szó erdőjárásról vagy túrázásról.

Cikkszám
VGS00891
Raktáron
2 600 Ft / db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Green Frog vadászkés zöld markolata azonnal magára vonzza a tekintetet, és kiemeli az eszköz egyedülálló stílusát. A rozsdamentes acél penge fényes polírozása pedig nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz, hanem hosszú távon is garantálja a korrózió és a kopás elleni védelmet.

Ez a sokoldalú darab egyaránt alkalmas a mindennapi használatra és a vadászatra is. A kés mellé járó fekete színű övre helyezhető tok lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen, amikor szükséged van rá, és még kényelmesen is hordozhatod magaddal.

A kés teljes hossza 22 cm, míg a penge hossza 9,5 cm. Könnyű súlyának köszönhetően mindig kényelmesen használhatod, hiszen mindössze 108,7 gramm.

A rozsdamentes acél anyag biztosítja a kés tartósságát és könnyű kezelhetőségét, míg átlagos keménysége 54-56 HRC, ami azt jelenti, hogy könnyen élezhető és fenhető.


HRC = rockwell keménység mérés szerinti érték 

A Rockwell-keménység egy fontos mérőszám az anyagok keménységének meghatározásában. Általában a gyártók megadják az anyagok Rockwell-keménységi értékét, hogy segítsenek a vásárlóknak az anyagok teljesítményének és tartósságának megbecsülésében. A magasabb Rockwell-keménységi értékek általában azt jelzik, hogy az anyag keményebb és ellenállóbb a mechanikai behatásokkal szemben, míg alacsonyabb értékek esetén az anyag puha és kevésbé ellenálló lehet. 

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, szerezd be az M-Tramp Green Frog vadászkést még ma, és fedezd fel a vadon szépségeit a legjobb felszereléssel!

Adatok
Szín
zöld
Árukód
82119200
Származási ország
Kína
Cikkszám
VGS00891
Hasonló termékek